Grundlagt 1920

Østerbros ældste butik med samme erhverv

Åbningstider

ØSTERBRO - Kbh.

Tlf.: 2167 7501

Mandag:​

LUKKET​

Tirsdag:​

11:00 - 17:30​

Onsdag:​

10:00 - 17:30

Torsdag:​

10:00 - 18:00​

Fredag:​

10:00 - 18:00​

Lørdag:​

10:00 - 15:00​

Udbringning af vin

​Ring inden kl. 17:00 for levering inden 9:30 næste dag i post nr. 2100 Kbh. Ø, 2730 Herlev, 2860 Søborg og 2880 Bagsværd.

Pris: 100,- kr.

Haste opgaver ordner vi også mod et gebyr på 150,- kr.

Fakturerings gebyr: 50,- kr

Gebyrfrit ved køb over 400,- kr.

Hold din egen smagning

læs mere her

Gin​

SAMS ISLAND GIN

Med Sams Island Gin har vi skabt en unik, og sofistikeret gin der blandt andet er lavet på orangemyrer fra den samske natur. Orangemyren er nært beslægtet med den sorte havemyre. Myrerne har en blank, sort farve, og du kan i øvrigt genkende dem på deres duft og smag af revet appelsinskal. Sams Island Gin kan nydes ren som en aperitif, eller med en god tonic over knust is - gerne med et tvist fra en appelsinskal.

BAREKSTEN

Gin fra og af den norske natur​

læs mere​

Warner Edwards Elderflowergin

Dette er en meget speciel gin, der kun bruger frisk, håndplukket hyldeblomst fra Warner Edwards gård. En smukt afbalanceret gin, der er glat, sød og delikat duftende med sommer hyldeblomster. Nyd over is eller i en forfriskende G & T - sommer i et glas.​

​Gin fra smagningen som selvfølgelig også er at finde på hylderne

  • Geranium af Danske Henrik Hammer.
  • Old English - indeholder 11 botaniske krydderier. Den destilleres i Angela, som er den ældste pot destillationsapparat i England.. Kort sagt så er Old English Gin gin, som gin var i gamle dage. Old English er en sødere og blødere gin end traditionelle London Dry gins.
  • Bathtub OldTom - Foklaring på "Old Tom"
  • Scapegrace - 12 botanicals New Zealand
  • KI NO BI -Kyoto Distillery er Japans første dedikerede gin destilleri. Kyoto gin er lavet på japanske urteer og krydderier som feks. gul yuzu, bambus og grønne sanshô bær (japansk pebberkorn).
  • Boatyard - læs mere her
  • Bathtub Sloe - Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin som kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus istedet for at destillere dem sammen.

    Navnet refere til gammel tid hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i bla. badekar. Kvaliteten idag er der dog ikke en finger at sætte på.

  • KEW Explores strength ØKO Læs mere her

Generous Gin  

​Imagine a Gin…

…like a perfect garden or a dream grove

Rich of multiple essences: Citrus, pink

berries, blood oranges, grey pepper,

elderberries, lime, juniper…

Generous is like the essence of a perfect tree

which would offer all the best aromas on earth.

Humpgrey Taylor

London Dry Gin 48% 

Isle of Møn Gin

Bag Isle of Møn Gin er de ildsjæle – Sara og Uffe Skaaning Lind. De producerer den helt særlige gin i Askeby på Møn. Deres gin er lavet af vand, som er tappet på Klintholm Gods, og den er udelukkende lavet på urter, blomster og rødder fra den vildtvoksende natur på Møn.

Den mønske gin er et bæredygtigt produkt, hvor de undgår at importere de ingredienser, som ikke findes i den danske natur – for eksempel citroner, lakridsrod og koriander.

Disse ingredienser har Sara og Uffe fundet erstatninger for, og har således kunne opbygge en autentisk, traditionel gin, alene med de råvarer der vokser omkring på øen. Udtræk af samtlige urter er destilleret hver for sig og herefter nøje sammensat, smagt til og tilsat en basisspiritus. For at nå en ABV på de 44 %, som er perfekt for denne gin, har de tilsat friskt klintevand fra Klintholm Gods. Dette friske vand er helt rent og naturligt filtreret af det 75 millioner år gamle kridtlag på Møns Klint.​ Gin’en er ufiltreret, hvilket betyder at de vigtige æteriske olier er bevaret. Resultatet er en lækker, kraftig, blød og rund gin, som kan drikkes rent eller nydes i en G&T med deres egen tonic fra Barmacist Sodas. Deres gin-projekt udspringer som en naturlig videreudvikling af denne cocktail sodavand.

Warner Edwards​ Gin

Rabarber Gin

 ​W.E. are Warner Edwards, great friends, craft distillers, and creators of award winning, hand-crafted artisan gins. 

From our 200 year old barn on Falls Farm in the village of Harrington, Northamptonshire, we carefully and lovingly distil a range of fantastically smooth and aromatic gins using our farm’s natural spring water, grain spirit and home-grown ingredients from our farm. 

Each batch is small, and every single bottle is carefully handcrafted by us, from the filling to the wax seal and label finishing.

Made using a crop of rhubarb originally grown in the kitchen garden of Buckingham Palace during the reign of Queen Victoria.

The rhubarb juice is extracted using a traditional fruit press and blended with our Harrington Dry Gin to produce an alluring pink gin that is voluptuous on the palate with a sweet and tangy royal rhubarb explosion.

Enjoy with plenty of ice and your favourite tonic. Authentic British craft at its best.

Sloe Gin

Our global award-winning Harrington Dry Gin is steeped with sloe berries handpicked from our local hedgerows.

This beautiful partnership delivers an intensely fruity and not overly sweet liqueur bursting with notes of cherry and almond, a punchy autumnal masterpiece that can be enjoyed all year round.

Splendid on its own, mixed with bitter lemon, or the perfect way to celebrate with bubbles..​

Napue - Finsk Super Kvalitet GIN

Læs hele historien her​

Dodd's Gin - KEW  Organic Gin.

Ny gin på det danske marked. Et tæt samarbejde mellem Dodds og den botaniske have Kew Royal Garden UK. Der er 42 forskellige blomster/urter.

B.la. fra den økologiske have i KEW ROyal Garden. Haven er Unesco  World Heritage Site Læs mere her om KEW

ELG GIN​ No1

Første destillat af danske ELG GIN. Udsøgte enebær, koriander og gulerod destillater. 

​269,- kr​

ELG GIN No2

Læs mere

349,- kr​.

LÆS HER EN ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Haymans Old Tom Gin

var særlig populær i den 18 århundrede og den mest valgte Gin i det 19 århundrede.

Hayman’s Old Tom Gin er produceret fra en orginal Old Tom Gin opskrift fra familiens arkiv. Old Tom Gin har en intens smag af enbær og en let sødme i sin gin stil. Det hjælper til at give en balanceret mild gin.

Tit beskrevet som den særlige ‘milde fætter’ til London Dry Gin og det ‘manglende link’ mellem Hollandsk Genever Gin og London Dry Gin, denne stil af gin har en særlig karakter og er nøgle ingrediensen i klassiske gin cocktails.​

Haymans London Dry Gin

THOMAS DAKIN GIN​

Gin havde et noget​ tvivlsomt ry tilbage i 1761, Dengang den kun 25årige idealist Thomas Dakin begyndte at destillere efter helt egene opfindsomme og omhyggelige meteoder. 1761 er året hvor den moderne kvalitetsgin bliver født.

Tomas Dakin Gin er en super premium, small batch gin af London Dry Gin-typen. Skabt af 11 forskellige  urter med bl.a. engelsk koriander, orangeskal og naturligvis enebær.

Dedikeret håndværk, hvor kvalitet vejer tungere end kvantitet.

Geranium Gin

Har en blid blanding af enebær og blomsteragtige noter både i næse og gane. Den føles glat og lys, men alle smagsnoterne er der. Det er ikke åbenlyst floral eller for kompliceret. Alkoholen er dejligt botanisk balanceret. Fungerer godt både med tonic eller i cocktails. Er på en og samme tid nyskabende og klassisk i sin smag.​

Åbningstider

SORØ

Tlf.: 3112 7101​

Mandag:​

LUKKET​

Tirsdag:​

10:00 - 17:30​

Onsdag:​

10:00 - 17:30​

Torsdag:​

10:00 - 17:30

Fredag:​

10:00 - 18:00​

Lørdag:​​

10:00 - 14:00​

​​Udbringning af vin

Ring inden kl. 17:00 for levering inden 9:30 næste dag i 4180 Sorø
Pris: 100,- kr.  (ingen levering mandage). Haste opgaver ordner vi også mod et gebyr på 150,- kr.

​ØSTERBRO

Østerbrogade 85

2100 København Ø

Tlf: 2167 7501

Mail: info@butlervin.dk

sorø

Vestergade 2

4180 Sorø

Tlf: 3112 7101

Mail: butlervin.soroe@gmail.com

smiley