Grundlagt 1920

Østerbros ældste butik med samme erhverv

Åbningstider

ØSTERBRO - Kbh.

Tlf.: 2167 7501

Mandag:​

11:00 - 17:30​

Tirsdag:​

11:00 - 17:30​

Onsdag:​

10:00 - 18:00​

Torsdag:​

10:00 - 18:00​

Fredag:​

10:00 - 19:00​

Lørdag:​

10:00 - 15:00​

Udbringning af vin

​Ring inden kl. 17:00 for levering inden 9:30 næste dag i post nr. 2100 Kbh. Ø, 2730 Herlev, 2860 Søborg og 2880 Bagsværd.

Pris: 75,- kr.

Haste opgaver ordner vi også mod et gebyr på 150,- kr.

Fakturerings gebyr: 50,- kr

Gebyrfrit ved køb over 400,- kr.

Hold din egen smagning

læs mere her

Spiritus​

​NYE GIN

Isle of Møn Gin

Bag Isle of Møn Gin er de ildsjæle – Sara og Uffe Skaaning Lind. De producerer den helt særlige gin i Askeby på Møn. Deres gin er lavet af vand, som er tappet på Klintholm Gods, og den er udelukkende lavet på urter, blomster og rødder fra den vildtvoksende natur på Møn.

Den mønske gin er et bæredygtigt produkt, hvor de undgår at importere de ingredienser, som ikke findes i den danske natur – for eksempel citroner, lakridsrod og koriander.

Disse ingredienser har Sara og Uffe fundet erstatninger for, og har således kunne opbygge en autentisk, traditionel gin, alene med de råvarer der vokser omkring på øen. Udtræk af samtlige urter er destilleret hver for sig og herefter nøje sammensat, smagt til og tilsat en basisspiritus. For at nå en ABV på de 44 %, som er perfekt for denne gin, har de tilsat friskt klintevand fra Klintholm Gods. Dette friske vand er helt rent og naturligt filtreret af det 75 millioner år gamle kridtlag på Møns Klint.​ Gin’en er ufiltreret, hvilket betyder at de vigtige æteriske olier er bevaret. Resultatet er en lækker, kraftig, blød og rund gin, som kan drikkes rent eller nydes i en G&T med deres egen tonic fra Barmacist Sodas. Deres gin-projekt udspringer som en naturlig videreudvikling af denne cocktail sodavand.

Rabarber Gin

 ​W.E. are Warner Edwards, great friends, craft distillers, and creators of award winning, hand-crafted artisan gins. 

From our 200 year old barn on Falls Farm in the village of Harrington, Northamptonshire, we carefully and lovingly distil a range of fantastically smooth and aromatic gins using our farm’s natural spring water, grain spirit and home-grown ingredients from our farm. 

Each batch is small, and every single bottle is carefully handcrafted by us, from the filling to the wax seal and label finishing.

Made using a crop of rhubarb originally grown in the kitchen garden of Buckingham Palace during the reign of Queen Victoria.

The rhubarb juice is extracted using a traditional fruit press and blended with our Harrington Dry Gin to produce an alluring pink gin that is voluptuous on the palate with a sweet and tangy royal rhubarb explosion.

Enjoy with plenty of ice and your favourite tonic. Authentic British craft at its best.

Napue - Finsk Super Kvalitet GIN

Læs hele historien her​

​Philbert markedsfører traditionelle udgaver som VS, VSOP og XO - alle som single batch.

Cognac Philbert er en af Cognac's bedst bevarede hemmeligheder. Huset er etableret for over 200 år siden og producerer Cognac fra familiens egne marker i både Grande og Petite Champagne. Hvert år belønnes huset med medaljer for deres gode kvaliteter og unikke arbejde med Single Batch Cognac. Cognac Philbert destillerer sin Cognac "in house" hvilket betyder at de selv står for al destillation og det foregår på husets 2 destillerier i Grande og Petite Champagne. på den måde bevares regionernes typicitet og særkende. Cognac Philbert er kendt for at producere såkaldt håndværk's Cognac i små-batch'es, det sker for at kunne tilbyde Cognac med større forskellighed og personlighed fra batch til batch.

Dodd's Gin - KEW  Organic Gin.

Ny gin på det danske marked. Et tæt samarbejde mellem Dodds og den botaniske have Kew Royal Garden UK. Der er 42 forskellige blomster/urter.

B.la. fra den økologiske have i KEW ROyal Garden. Haven er Unesco  World Heritage Site 

Patrón Silver tequila

 is the perfect ultra-premium white spirit. Using only the finest 100 % Weber blue agave, it is handmade in small batches to be smooth, soft and easily mixable. This light, crystal clear tequila with fresh agave aromas and hints of citrus is a favorite of tequila connoisseurs worldwide, and mixes flawlessly into most any cocktail. Each bottle is individually crafted by a glass artisan from recycled glass and is hand-numbered.

​COLOR: Crystal clear.

AROMA: Fresh agave with fruit and citrus.

TASTE: Smooth and sweet. Fresh agave, hints of citrus.

FINISH: Light pepper.

​40% Alc. Vol​

ELG GIN​ No1

Første destillat af danske ELG GIN. Udsøgte enebær, koriander og gulerod destillater. 

​269,- kr​

ELG GIN No2

Læs mere

349,- kr​.

LÆS HER EN ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

​Snow Queen

Økologisk Premium Vokda fra Kazakstan.

Guldmedalje vinder af Vodka Trophy ved International Spirits Challenge 2014.

Destilleret 5 gange. 

Lavet af øko hvede og vand fra Himalayas bjerge.

Haymans Old Tom Gin

var særlig populær i den 18 århundrede og den mest valgte Gin i det 19 århundrede.

Hayman’s Old Tom Gin er produceret fra en orginal Old Tom Gin opskrift fra familiens arkiv. Old Tom Gin har en intens smag af enbær og en let sødme i sin gin stil. Det hjælper til at give en balanceret mild gin.

Tit beskrevet som den særlige ‘milde fætter’ til London Dry Gin og det ‘manglende link’ mellem Hollandsk Genever Gin og London Dry Gin, denne stil af gin har en særlig karakter og er nøgle ingrediensen i klassiske gin cocktails.​

Haymans London Dry Gin

THOMAS DAKIN GIN​

Gin havde et noget​ tvivlsomt ry tilbage i 1761, Dengang den kun 25årige idealist Thomas Dakin begyndte at destillere efter helt egene opfindsomme og omhyggelige meteoder. 1761 er året hvor den moderne kvalitetsgin bliver født.

Tomas Dakin Gin er en super premium, small batch gin af London Dry Gin-typen. Skabt af 11 forskellige  urter med bl.a. engelsk koriander, orangeskal og naturligvis enebær.

Dedikeret håndværk, hvor kvalitet vejer tungere end kvantitet.

Portobello Road No. 171

Denne gin blev frigivet af prisvindende Notting Hill bar, Portobello Star. Det er en gammeldags London Dry Gin, der indeholder traditionelle botaniske og krydderier.​

Tasting Note by The Chaps at Master of Malt

Nose:​Hot white pepper and heavy berries with plenty of juniper.

Palate:​Well-integrated spice, again with a healthy dose of juniper. Soft lemon grass flavours with a hint of red berries.

Finish:​Dry, fresh and cleansing citrus.

Overall:​An excellent, no-nonsense gin that deserves to be a back bar staple.

Kah Tequila er med sine markante kranie-flasker og kompromisløse kvalitet hurtigt blevet et hit blandt kendere af luksustequila. Flaskerne er alle designet som en hyldest til de Dødes Dag - et latinamerikansk fænomen, som grundlæggende er en forfædrehyldest. I latinamerika fejres forfædrene med fester, mad, udklædning og en meget rig symbolverden hvori der indgår skeletter, kranier, djævle og alverdens andre symboler som relaterer sig til de afdøde.​

  • Rusisk Standard
  • Zubrowka
  • Belvedere
  • Grey Goose
  • Imperial Gold
  • Sarkaja
  • Snow Queen
  • Tjek hylderne​

Maxime Trijol Cognac

Historien starter i 1859

hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapa-

citeten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn. Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.​

Creme De Cerise (kirsebær likør)

Creme De Sureau (hyldebær likør)

Creme De Noix (valnød likør)

Dansk produceret lækker likør fra Roskilde​

Geranium Gin

Har en blid blanding af enebær og blomsteragtige noter både i næse og gane. Den føles glat og lys, men alle smagsnoterne er der. Det er ikke åbenlyst floral eller for kompliceret. Alkoholen er dejligt botanisk balanceret. Fungerer godt både med tonic eller i cocktails. Er på en og samme tid nyskabende og klassisk i sin smag.​

Abelha Organic Cachaça

blev skabt af en simpel idé: Brug de bedst mulige naturlige ingredienser og traditionelle håndværks metoder til produktionen.

Sukkerrørene dyrkes 100% økologisk. Der destilleres i et traditionel kobber potstill med en kapacitet på kun 400 liter, og alle processer er nøje overvåget. Resultatet er en fyldig cachaça, med en intens frugtig næse, frisk sukkerrør smag og meget blød finish.​

Hapsburg Absinthe 72,5% (den originale)

Hvid spiritus
Flere forskellige mærker inden for de fleste produkt typer

Likør
Vi har både de alment kendte og udvalg til forskellige drinks
-også Limoncella, Strega mm

Åbningstider

SORØ

Tlf.: 3112 7101​

Mandag:​

LUKKET

Tirsdag:​

10:00 - 17:30​

Onsdag:​

10:00 - 17:30​

Torsdag:​

10:00 - 18:00​

Fredag:​

10:00 - 18:00​

Lørdag:​

10:00 - 14:00​

Ring inden kl. 17:00 for levering inden 9:30 næste dag i 4180 Sorø
Pris: 75,- kr.  (ingen levering mandage). Haste opgaver ordner vi også mod et gebyr på 150,- kr.


Hvis man ønsker vingave leveret tirsdag morgen inden kl. 10, kan der ringes 3538 7766 og aftales nærmere.

​ØSTERBRO

Østerbrogade 85

2100 København Ø

Tlf: 3538 7766

Mail: info@butlervin.dk

sorø

Vestergade 2

4180 Sorø

Tlf: 3112 7101

Mail: butlervin.soroe@gmail.com

smiley